Am organizat acest minunat eveniment pentru o pereche de miri la fel de minunata. Miresica acestui eveniment, cred ca a fost ce-a mai pregatita miresica din cate am avut, iar cand spunem ca a fost pregatita, ne referim la faptul ca tot evenimentul l-a avut planificat pana la cel mai mic detaliu, totul pus intr-un dosar si frumos detaliat. Ne bucuram enorm ca am reusit sa facem din visul ei realitate si sa organizam o nunta ca in povesti. Cele mai mici detalii au fost respectate iar intraga nunta a fost de vis. Totul sa petrecut la un restaurant de nunti din Rm.Valcea, restaurant, a carui sala de nunta am reusit sa o schimbam in totalitate. Fetele de masa au fost alese cat mai speciale, fete de masa cu trandafiri iesiti in relief, culoarea crem. Huse de scaun au fost alese tot culoarea crem, huse mulate si creponate care se muleaza pe scaun, avand la partea superioara cate o bentita cu catarama. Pentru ca s-a vrut un eveniment elegant, o nunta fastuoasa, am ales sa mergem pe accesorii simple dar in acelasi timp si elegante. Pe fiecare masa a invitatilor am adaugat cate o oglinda decorativa rotunda, oglinda peste care am pus o vaza cilindrica plina cu apa. Fiecare invitat a avut in dreptul farfuriei cate un servet din material lagat cu o funda din organza cu catarama. Pentru a mentine acceasi linie de brose si catarame, am decis ca si numerele de masa si meniurile sa fie personalizate cu acceasi catarama si funda din organza. Pentru ca nu exista nunta fara aranjamente florale si fara masa de prezidiu o sa va povestim cate ceva si despre ele. Cum v-am spus aranjamente florale au fost asezate pe vaze cilindrice simple, asezate pe fiecare masa in parte si au fost realizate din trandafiri albi, trandafiri crem, trandafiri somon si garoafe albe. A fost un aranjament floral de nunta superb, un aranjament fara verdearta. Aceste minunate aranjamente florale s-au asortat cu intreg decorul de nunta realizat de IssaEvents. Masa mirilor a fost rotunda, decorata cu voaluri si faluri crem, asortata cu un aranjament de prezidiu realizat din acceasi flori ca si aranjamentele din sala de nunta, trandafiri albi, crem si somon. Intrarea in restaurant a fost una speciala. Sala restaurantului de nunta fiind la etaj, am hotarat sa imbracam intreaga balustrada cu siraguri din cristale, iar mana curenta a scarii sa fie realizata dintr-un aranjament floral natural, aranjament floral realizat din trandafiri albi, garoafa olandeza alba si trandafiri rosii. A fost un decor de intrare special, un decor care a pus in evidenta intreaga nunta. Pentru ca totul sa fie si mai special, mirii au ales ca la masa de candy bar si fruit bar sa adauge si o fantana de ciocolata. Vrem sa va povestim ca aceasta fantana cu ciocolata a fost atractia dulce a nuntii.